СлавияФутбол

Загорчич удължи пробите на защитник

Треньорът на Славия Златомир Загорчич удължи пробите на Жордан Семедо Варела. 21-годишният бранител, който е юноша на Монако, действа като ляв бек, но може да бъде ползван и кaтo крило.

Заради сгъстената програма на тима до момента Загорчич не му е обърнал достатъчно внимание. В сряда „белите“ имаха отложен мач с Лудогорец, а в неделя ги чака домакинство на Левски.

profittips-the best football tips

Затова и решение дали Варела ще получи договор ще има през следващата седмица. Той има 5 мача за младежкия национален отбор на Франция до 20 години, както и 11 за юношеската селекция до 19 г.

B лазарета на Славия продължават да бъдат защитникът Велко Йеленкович, халфовете Емил Мартинов и Чунг Нгуен До, както и централният нападател Владимир Николов. Засега е малко вероятно някой от тях да се завърне за мача със „сините“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker