ТОПФутболЦСКА-София

Линдсет: Когато Томаш каже „скочи“, аз питам „Колко високо?“

Футболистът на ЦСКА Джанатан Линдсет говори преди предстоящия двубой от 9-ия кръг на Първа лига срещу Берое. Мачът е е в събота от 17:30 часа на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград.

„Важното е това, което ще се случва днес, което ще се случи в следващите дни и в бъдеще. Не е важно това, което е било преди“, заяви Джонатан Линдсет.

profittips-the best football tips

„За мен лично, аз съм тук от 2 години. Виждам съм добрите, лошите и лудите страни на това, какво е ЦСКА. Знам какво означава ЦСКА. Сега имаме треньор, който диша с ЦСКА. Той знае какво е ЦСКА и учи новите играчи да знаят какво представлява клуба“, каза още той.

„Всеки мач можем да вземем максимално 3 точки, не можем да спечелим 12 точки от един двубой. Нашата цел в оставащите 29 мача е да вземем по 3 точки от всеки мач“, коментира футболистът на ЦСКА.

„Още сме в началото на процеса. Тези три точки ни вдъхнаха увереност, защото ЦСКА трябва да печели всички мачове“, заяви Линдсет.

profittips-the best football tips

„Всеки треньор, който съм имал в ЦСКА има различен стил на игра. Работата на играчите е да слушат треньор. Аз съм лоялен човек, доверявам се треньора. Когато той ми каже „Скочи!“, аз питам „Колко високо?“. Една смяна на треньора трябва да доведе до промяна на играчите. Смятам, че всички трябва да мислим като треньора по едно и също време. В момента всички мислим като треньора, но все още не можем по едно и също време“, заяви Линдсет.

На въпрос дали Джонатан Линдсет е смятал след труден момент да напусне ЦСКА, той заяви: „Аз съм лоялен, не съм мислел да напускам клуба. Имам тригодишен договор и следвам условията му“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker