ТОПФутболЦСКА-София

Пореден „армеец“ се завръща в ЦСКА

Двукратният шампион на България с ЦСКА Галин Иванов се завръща на работа в клуба, твърди „Тема Спорт“. Той присъства на oткpитaтa тренировка на „армейците“ в четвъртък на базата в Панчарево и проведе разговор с бившия си съотборник, настоящ изпълнителен директор на клуба Филип Филипов.

Все още не е ясно каква длъжност ще заема Иванов в Борисовата градина. Бившият централен защитник има 167 мача с „червената“ фланелка във всички турнири и вдига титлата през сезони 1996/97 и 2002/2003.

profittips-the best football tips

Освен с Филипов е съотборник на „Армията“ и със старши треньора Александър Томаш. След прекратяване на състезателната си кариера стана треньор в ДЮШ на ЦСКА през юли 2007-ма. На 24 март 2015 пък дори бе назначен за наставник на мъжкия отбор на „армейците“ след напускането на Стойчо Младе нов, но се задържа на поста само един месец, след което бе уволнен заради лоши резултати на 28 април 2015-та.

Най-вероятно назначението на Галин Иванов в ЦСКА ще бъде официализирано през следващата седмица.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker