Левски (София)Първа лигаФутбол

Генчев преди Славия – Левски: Изходът на мача зависи изцяло ат нас

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев говори на традиционната си пресконференция преди мач на „сините“, които гостуват на Славия в неделя, 22 септември.

„На Охене състоянието му се подобрява, но надали ще вземе уастие в утрешния мач. При Асен Митков и Фабио Лима също има подобрение, но те ще бъдат извън групата.

Като казах за Ел Джемили, че не беше готов, имах предвид цялостното му отношение в тренировъчния процес. През седмицата има промяна, тренира добре, надявам се и днес да е така и да попадне в състава за мача със Славия“, заяви Генчев.

profittips-the best football tips

„Казал съм на футболистите, че целта е да станем шампион и да спечелим купата. Не виждам защо да не говорим за това, обсъждаме как това може да бъде постигнато. Славия са много силен отбор и в много компоненти са сред основните отбори, но понякога допускат индивидуални грешки, което им коства точки. Няма как да подценим Славия, трябва да сме много концентрирани и мобилизирани, за да спечелим. Искам ми се през всички минути да играем на високо ниво и да има постоянство. Има доста неща, които трябва да се подобрят, трябва да се отнасяме сериозно във всеки един мач“, каза още Генчев.

„Иска ми се утре през всичките 90 минути да играем на добро ниво, нашата цел е да има постоянство. Надявам се отборът да подходи сериозни и съм сигурен, че ще е така. Изходът на мача зависи изцяло от нас.

Има доста неща, които трябва да се подобрят, постоянството е едно от най-важните неща, наблягаме на това, футболистите трябва да работят сериозно на всяка тренировка, а постоянството ще ни помогне срещу нашите съперници, срещу всякакъв вид системи играхме, синхронът се подобри, но има и други неща, които трябва да се подобрят.

Винаги съм гледал класирането, защото всеки отбор се бори за по-предно място, ние не правим изключение, борим се за първо място“, каза още Генчев.

Той коментира и преотстъпения Борислав Рупанов, който вкара три гола в последните два мача за Септември:

„Много съм доволен от неговото представяне с екипа на Септември, головете ще му помогнат за самочувствие и изграждане на добро бъдеще. На всеки играч под наем следим представянето.“

Относно Кристиан Макун той заяви:

„През тази седмица тренировките му бяха от полза, защото беше с нарушен ритъм, сега свърши и допълнителна работа. В моите очи е готов да започне като титуляр, но не и да изиграе пълни 90 минути, ще решаваме според момента.

profittips-the best football tips

За Лудогорец е излишно да говорим, защото имат най-добрите футболисти, спечелили са 4 мача с по 1:0 с индивидуални избухвания, те са основният конкурент, Ботев Пловдив и ЦСКА 1948 ми правят добро впечатление, Черно море запази отбора и също ще бъде конкурент“, завърши Станислав Генчев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker