ТОПФутболЦСКА-София

Удар! ЦСКА купува нападател на Интер

ЦСКА продължава усилено да привлича нови и качествени футболисти. Следващото име, което „червените“ искат в редиците си, е националът Никола Илиев, пишат колегите от Блиц.

От Борисовата градина вече са отправили предложение към Интер, къде в момента юношата на Ботев Пловдив играе в младежките формации на нерадзурите.

profittips-the best football tips

Офертата на 31-кратните шампиони е много изгодна за Интер, като сега се чака отговор от финалиста в Шампионската лига, както и от самия Никола Илиев, който вече има 8 мача в мъжкия национален отбор на България.
„ЦСКА предложи отлична заплата на Никола. Паралелно се водят разговори за преотстъпването му с Интер. Армейците искат да заплатят известна сума за наема, но същевременно да превеждат цялата заплата на футболиста. Въпрос на дни е да се разбере дали Илиев ще приеме и дали Интер ще го пусне“, цитират Блиц свои източници за стремежа на ЦСКА да привлече Илиев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker