Анализи и коментариЛевски (София)Първа лигаСлавияТОПФутбол

Време е за най-старото столично дерби!

Навръх 22 септември, Славия посреща Левски на стадион „Александър Шаламанов“ в нов епизод от най-старото столично дерби. Мачът от деветия кръг на родния шампионат е с начален час 17:30 и имате възможност да го проследите заедно с TribunaSofia,bg.

Днешните съперници се намират на двата полюса. „Белите“ влязоха в негативна поредица от 4 срещи без победа, която ги отведе на 11-то място в класирането, докато „сините“ са точно на три точки от върха и при победа днес ще изравнят Лудогорец.

profittips-the best football tips

„Славия са много силен отбор и в много компоненти са сред основните отбори, но понякога допускат индивидуални грешки, което им коства точки. Няма как да подценим Славия, трябва да сме много концентрирани и мобилизирани, за да спечелим. Искам ми се през всички минути да играем на високо ниво и да има постоянство.Изходът на мача зависи изцяло от нас“, сподели Станислав Генчев на традиционната си пресконференция преди мач на Левски.

Карлос Охене, Асен Митков и Фабио Лима ще бъдат липсващите футболисти в неговия отбор. Джевад Ел Джемили има шанс да се завърне в групата, след като бе изваден от нея преди гостуването на ЦСКА 1948, тъй като треньорският щаб не бе доволен от представянето му в тренировките.

Старши треньорът на славистите Златомир Загорчич също има кадрови проблеми и няма да може да разчита на Велко Йеленкович, Чунг До и Владислав Николов. В състава се завръща Емил Мартинов, който пропусна домакинството срещу Лудогорец в сряда заради вирус.

Левски е фаворит да спечели и преследва задължителна победа, за да не изостане с точките от Лудогорец, но насреща е добрата стара Славия, която неведнъж се е превръщала в „черна котка“ за сините“. Какво ще се случи днес? Предстои да разберем заедно в неделя вечер на стадион „Александър Шаламанов“. Време е за най-старото столично дерби.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker