Първа лигаСлавияТОПФутбол

ГЛЕДАЙ: Загорчич: Изобщо не усещам подкрепа от ръководството!

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич бе видимо огорчен след загубата от Левски на стадион „Александър Шаламанов. Сръбският специалист сподели, че ситуацията в отбора е тежка.

„Най-много ме е яд за момчетата. За мен всеки един мач е най-тежкият. Всеки мач е тежък и трябва да се раздаваме. Ние го направихме днес и не само, срещу Лудогорец също. Мисля, че в днешния мач можеше да има дузпа“, заяви Загорчич.

„Как няма да се ядосвам? На ръководството. Заради това че ни оставиха без футболисти. Ние тренираме по време на паузата с осем човека, имаме контузени, общо сме 20, а имахме трима контузени и сега още двама. Положението е тежко“, каза още той.

profittips-the best football tips

Загорчич беше запитан кога последно е говорил с Венцеслав Стефанов, на което той отговори: „Не си спомням“

„Венци също е зрял човек и може да си взима решенията. Изобщо не усещам подкрепата на ръководството“, допълни Загорчич.

„Трудно е да се говори за тия неща. Самата обстановка не позволява на момчетата да показват още повече. Положението е много тежко. Защо да си подавам оставката? Аз ще се боря да оправя нещата“, каза още треньорът на Славия.

„Има си моменти, когато нещата са нормални. Този път ще съм тук и ще се опитам да помогна на момчетата. Ние нямаме противоречия, просто не си говорим. Няма шанс аз да го потърся“, завърши Златомир Загорчич.

Вижте повече във видеото на TribunaSofia.bg:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker