Първа лигаСлавия

Славия завърши лагера си със загуба

Отборът на Славия загуби последната си приятелска среща от лагера в Банско. „Белите“ допуснаха загуба от румънския Университатя Крайова с 2:3. Тимът от София започна добре мача като дори поведе в 22-ата минута, когато Владимир Николов бе точен от бялата точка.

Университатя успя да възстанови равенството в 43-ата минута, след гол на Елвир Колич. До пълен обрат се стига в 52-ата минута, след гол на Мариан Данчу. В 62-ата минута най-стария столичен клуб отговори на румънския тим с гол за 2:2. Попадението се случи след многоходова акция и се стигна до центриране в наказателното поле на Университатя Крайова , Йон Бакеро игра с топката, тя се удари в Менди и влезе във вратата.

profittips-the best football tips

До победния гол сте стига в 81-ата минута след грешка на опитния вратар на „белите“ Георги Петков, който бе притиснат от нападател на противника при върната топка и не успя да изчисти добре. От това се възползва Атанас Трика и отбеляза победното попадение в мача.

В неделя от 18:30 Славия ще представи официално състава си за новия сезон на стадион „Александър Шаламанов“ съперник ще бъде ЦСКА 1948 II.

Стартов състав на Славия: Николай Кръстев, Георги Търтов, Емил Мартинов, Виктор Генев, Натан Гасама, Сибири Кейта, Ерол Дост, Кристиян Стоянов, Кристиан Добрев, Роберто Райчев, Владимир Николов

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker