Първа лигаЦСКА-София

Пифа: ЦСКА е роден за евротурнирите

Ивайло Петров – Пифа изрази мнението си за селекцията на „армейците“. Бившият страж на „червените“ коментира и жребия в Лигата на Конференциите и заяви, че не бива никой да се притеснява от Сепси.

„Нямам голямо наблюдение над новите попълнения, но фактът, че имат добри визитки – говори много добре за ЦСКА. Отборът прави силна селекция. Надявам се тези играчи да успеят да се адаптират бързо, защото някои от тях идват от друг континент. Дано по-бързо да се приобщят към обстановката в България, която е специфична. Знаем, че на някои им е малко по-трудно и им е нужно повече време. Климатът е различен тук, както и хората. Всичко това е далечно за тях. Важен е в такива случаи колективът в даден отбор. Много е важно съотборниците им да ги приемат и приобщят“, сподели Ивайло Петров пред „Мач Телеграф“.

profittips-the best football tips

„В ЦСКА съм на мнение, че в момента има страхотен колектив, а това е много хубаво. Дано новите свикнат бързо, защото във водещите отбори у нас никой няма да чака дълго. Когато даваш пари, имаш очаквания от даден играч. Ако трябва да сравняваме Сепси с някои от българските отбори, си мисля, е те са на едно средно ниво. Не знам защо се говори толкова много, че ЦСКА трябва да внимава с този тим. Не бива да се отдава чак толкова голямо значение на румънците. Да не забравяме, че ЦСКА е роден за евротурнирите. ЦСКА е световна марка. Аз за тези мачове изобщо не се притеснявам“, завърши бившия вратар.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker