Първа лигаФутболЦСКА-София

ЦСКА няма да бърза с връщането на контузен

Медицинският щаб на ЦСКА ще следи изкъсо състоянието на Тобиас Хайнц и неговото завръщане в тренировъчния процес няма да бъде форсирано. Норвежецът получи мускулно разтежение в навечерието на мача с Берое, което му попречи да вземе участие в него.

Той пропусна и възстановителната тренировка на тима в неделя. Вчера „армейците“ имаха почивен ден и днес подновяват занимания.

profittips-the best football tips

Едва ли обаче Хайнц ще може да се готви на пълни обороти, като за момента не е ясно дали ще може да играе срещу Черно море в събота. След победата в Благоевград с леки мускулни оплаквания бяха защитниците Браян Кордоба и Мика Пинто.

Те обаче ще са на линия за „Тича“, като националът на Люксембург ще започне като титуляр. На разположение на Александър Томаш за завръщането си на родния стадион ще бъде и Илиан Илиев-младши, който бори вирусно заболяване.

Той започна срещу Берое, въпреки че имаше температура, като изрично е настоял пред треньора Александър Томаш да играе.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker