Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА тренира интензивно за гостуването на Черно море, един от контузените се завърна

Отборът на ЦСКА проведе сутрешна тренировка на базата на клуба в Панчаревo, която в първите 15 минути бе открита за медиите, предаде репортер на TribunaSofia.bg.

Футболистите на Александър Томаш водят интензивна подготовка за гостуването във Варна, което им предстои в събота. Добрата новина за „червения“ лагер е завръщането на Тобиас Хайнц, който пропусна мача с Берое преди няколко дни. Норвежецът не тренира до вторник заради мускулна травма, но днес тренира с отбора.

profittips-the best football tips

В заниманието не се включи единственият контузен Браян Кордоба, но направи впечатление и отсъствието на завърналия се от Кипър вратар Димитър Евтимов, чието бъдеще в клуба остава неясно.

Младокът Илиан Антонов тренира заедно с основната група. Лиъм Купър е в очакване на своя дебют с фланелката на „червените“, който най-вероятно ще се случи в събота от 20:00 часа на „Тича“, когато е срещата с „моряците“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker