ВИДЕОПърва лигаФутбол

ВИДЕО: Асен Чандъров: Аз предложих на Рупанов да дойде в Септември

Капитанът на Септември София Асен Чандъров говори след равенството с ЦСКА 1948 1:1 на стадион „Локомотив“ в мач от отложения трети кръг в Първа Лига.

„Доволен съм от точката, срещу един от претендентите за първите места, но ние винаги искаме трите точки. Още от началото отборът можеше да спечели точки, които загуби.

Когато дойдох в Септември за шестия мач, си поговорихме с Рупанов, с другите момчета, те вече бяха в добра форма. Казахме си, че трябва да играем с повече самочувствие и агресия. Българският футбол се играе с повече агресия. С агресия ще дойде и играта с топка, за да се справим по-добре.

profittips-the best football tips

„С Рупанов се познаваме от много време. Даже аз го предложих да дойде тук в Септември през лятото. Така се случи, че и аз дойдох. Гледаме да спасим отбора, да се развиваме и да отидем в по-големи отбори.

„У дома съм си. Тук всички играчи искат да се докажат. Когато се представяш добре, те продават и отиваш в по-голям отбор. Всеки иска да играе в по-добрите първенства“, сподели той.

„Много още можем да направим, днес не показахме всичко от себе си. Беше повече борба. Трябва да играем и с топката по-добре. С всеки следващ мач ще излизаме и ще играем по-добре, ще владеем повече топката, ще създаваме положения. Въпреки че днес имахме две греди, гола и няколко положения от корнер, искаме да са повече“, коментира Асен Чандъров.

„От предишния ми престой само Димитър Шейтанов остана в клуба. Това е хубаво, футболът е бизнес и се въртят постоянно футболистите. Колективът е добър“, каза още той.

„Може би съм един от най-опитните тук и се изисква от мен да говоря, да подсказвам повече. Мисля, че всички сме лидери в отбора. Най-голямата промяна в Септември е агресията, с повече самочувствие. Всеки трябва да се докаже, че е добър футболист, за да отиде в по-голям отбор. Все пак Септември е един трамплин за млади футболисти“, заяви капитанът на тима.

profittips-the best football tips

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker