Първа лигаФутболЦСКА-София

Асен Дончев: ЦСКА ми даде всичко, благодарен съм, но се надявам да им вкарам

Фланговият футболист на Черно море Асен Дончев говори преди утрешния двубой срещу бившия си отбор, от който пристигна на „Тича“ през лятотo. Бекът гостува в предаването „Домът на футбола“ по Диема Спорт.

„Настроението е прекрасно след такава победа в дербито със Спартак. Този мач обаче вече е забравен и гледаме към ЦСКА. Този клуб ми е дал всичко, благодарен съм, но вече съм футболист на Черно море и щом стъпя на терена, всичко се забравя.“

profittips-the best football tips

Най-яркият ми спомен в ЦСКА е голът, с който победихме Черно море, полуфиналът със Славия, който спечелихме с дузпи и спечелената Купа на България през 2021 година. Сега имам възможност да вкарам срещу бившия си клуб. Надявам се това да се случи и ще се радвам, ако можем да победим.

ЦСКА игра добре срещу Локомотив София, но е твърде рано да се каже дали ще има възход при Александър Томаш или не. Определено ЦСКА ще има агитка на стадиона, но се надявам нашите фенове да бъдат повече и да бъдат по-шумни от техните.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker