ТОПФутболЦСКА-София

Томаш отговори на Генчев: ЦСКА е рекордьор по титли, не по втори места

Старши треньорът на ЦСКА Александър Томаш говори пред медиите преди мача от 10-ия кръг на Първа лига срещу тима на Черно море. Срещата на стадион „Тича“ е в събота от 20:00 часа.

„Всеки мач е важен и дава три точки. Изправяме се срещу доста стойностен отбор, играл съм и като футболист срещу него. Старши треньорът Илиан Илиев е изградил едно семейство. Спазват се неговите правила преди, по време и след мач. Много добър тест за нас. Но ние имаме една цел – това е победата.

profittips-the best football tips

Вижте, това е процес. Ясно е, че ни трябва време, но ние нямаме време. Разполагам с прекрасни хора, добри футболисти. За мен най-важното е да създадем семейство. Неминуемо ни трябва време. Целта на всеки в ЦСКА е ясна. Всеки мач те интересува само победата и нищо друго. Както вие журналистите ги определяте, за нас също е важен всеки мач. Ние играем срещу себе си. Защото не си спомням коя тренировка питах колко са играли срещу ЦСКА. Защото аз съм го правил. Знам каква е нагласата на противника срещу ЦСКА. Искам да направя семейство. Мисля, че съм на прав път.

Силата на ЦСКА е футбол. Като кажеш ЦСКА усещат силата. Всеки противник показва нужното уважение, давайки максимума от възможностите си. Ние трябва да преборим себе си във всеки един мач и да гоним единствено победата. Да, понякога може да не се случи, но това е целта. Още като влезем на стадиона трябва да сме с ореол на победител“.

Той бе помолен да коментира и това, че треньорът на Левски Станислав Генчев не е заявил в свое интервю, че ЦСКА е претендент за титлата.

„Крайно време е треньорите да показваме взаимно уважение. Да изведем треньорската професия на друго ниво. Няма да кажа лошо за който и да е колега. Напротив – уважение. ЦСКА е рекордьор по титли, не рекордьор по втори места. Достатъчно ли е?“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker