Първа лигаСлавияФутбол

Загорчич: Не смятам, че кризата е игрова, не успяваме да отбележим гола и там е проблемът

Старши треньорът на Славия Златомир Загорич коментира загубата на Славия от Берое с 0:1, която е четвърта поредна за „белите“.

„Има и такива мачове. Просто трябва да повярваме в себе си. Преди паузата ни остава мач с Черно море, там трябва да изиграем малко по-умно и евентуално да си спечелим точките, което е много важно за нас. В последните мачове можехме да спечелим, но загубихме.

Гледаме да сме позитивни. Виждам енергия във футболистите. Малко е тежко. Имаме проблеми с контузени футболисти. Натоварваме прекалено много определени футболисти, които трябва да играят на всяка цена. Няма смени, което ни пречи“, сподели Златомир Загорчич.

profittips-the best football tips

„Никой накрая на сезона не гледа как си играл, а колко точки си взел. Просто трябва да сме малко по-хитри и да отбележим голове. Загубихме два поредни мача с 0:1. Срещу Септември успяхме да отбележим два гола, но от другата страна направихме три груби грешки в защита.

„В тренировките импровизираме и някои футболисти играят на различни за тях позиции. Най-много тежи това“, уточни треньорът на Славия.

„Сами трябва да си повярваме. Нямам никаква забележка към футболистите. Тренираме добре. Не е до късмет, просто да повярват в себе си.

Всеки един футболист заслужава да играе и днес Ники Кръстев пазеше много добре. Имаме си двама добри вратари“, каза още той.

„Не. Няма да дам отговор на това. Ние правим всичко възможно да си вземем точките и се надяваме да си спечелим мача с Черно море“, бе отговорът на Златомир Загорчич за ситуацията в клуба.

„Днес рискувахме с пускането на Йеленкович и Чунг, Три седмици не бяха в тренировъчния процес. Всеки, който е контузен и не тренира ни липсва.

„Аз напрежение не видях днес’, категоричен бе той на въпрос дали напрежението в Славия стихва.

profittips-the best football tips

„Ще видим, зависи от тренировъчния процес тази седмица и тогава ще вземем решение“ отговори той за вратарския пост.

„Разбира се, че чувствам подкрепата, благодаря на тях,, ние ще направим всичко възможно да излезем от тази криза на резултатите. Не смятам, че кризата е игрова, не успяваме да отбележим гола и там е проблемът“, завърши Златомир Загорчич.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker