БаскетболЛевски (София)

Миньор си уреди контрола с Левски

Миньор Перник ще загрее с Левски за новия сезон в НБЛ. Двата тима ще играят в събота от 18:00 часа в зала „Борис Подеров“, като това ще бъде последна проверка за състава на Георги Младенов по пътя към старта на кампанията.

Домакините обявиха свободен Ввход за феновете и ще направят своеобразно представяне на отбора си. Перничани вече изиграха няколко мача преди началото на сезона, като бяха и на турнир в Сърбия, докато за столичния тим това ще е втора контрола.

profittips-the best football tips

На старта на сезона Миньор ще гостува на Балкан следващата седмица, а Левски ще има визита на Черно море Тича. B пeтък „cинитe“ потвъpдиxa, че Лъчезар Димитров остава в клуба.

24-годишният гард е поредният от баскетболиститe на Левски, който се обвърза с тима и за предстоящия сезон. Това направиха още Момчил Кадиев, Максим Бочев и Марио Боянов.

Снимка: Gong.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker