Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Александър Томаш: Изправихме се срещу отбор, който от 23 мача няма загуба у дома

Треньорът на ЦСКА Александър Томаш даде интервю след края на мача между Черно море и ЦСКА. Двата тима завършиха наравно 0:0, а „армейците“ стигнаха и до попадение на Аарон Лея Исека, което бе отменено.

„Не съм доволен от това, че не победихме. Виждате каква атмосфера направиха нашите фенове, ние се чувстваме като домакини навсякъде. Не съм доволен от хората в предни позиции. Имахме проблеми при изнасянето на топката. Има неща, които трябва да поправим. Изправихме се срещу отбор, който няма 23 мача няма загуба у дома.

profittips-the best football tips

Хората в предни позиции са длъжници на отбора. Казах им го на полувремето и направихме промените. Не съм доволен, защото всеки мач излизаме за победа.

На всяка една позиция трябва да имаме конкуренция и никой не трябва да се отпуска. Трябва ни по-голяма острота и самочувствие в предни позиции. Трябва да работим, но има други футболисти, които трябва да бъдат готови.

Имаме проблем с физическата подготовка с някои играчи, но това ще си остане вътре. Това че правим промени на почивката, означава, че не съм доволен от хората, които са стартирали.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker