Левски (София)ТОПФутбол

Левски преследва задължителна победа над Арда

Отборите на Левски и Арда излизат един срещу друг в мач от 10-ия кръг на Първа лига. Сблъсъкът на стадион „Георги Аспарухов“ е от 18:45 часа.

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев няма да може да разчита на Фабио Лима, който продължава да се възстановява от контузия. Под въпрос остава Карлос Охене, който е измъчван от болки в коляното и това бе причината да изгледа от резервната скамейка победата с 1:0 над Славия в миналия кръг.

profittips-the best football tips

Наставникът на “сините” вчера отново заяви основните цели пред тима – титла и купа на България. Към момента всичко се развива добре на столичани, тъй като делят първото място с Лудогорец.

Арда обаче ще излезе на „Герена“ със самочувствие, тъй няма загуба в последните четири срещи. Тимът от Кърджали победи ЦСКА и Ботев Пловдив, а завърши наравно като гост с Черно море и Славия.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker