Първа лигаФутболЦСКА 1948

Вальо Илиев: Загубихме мач, който не заслужавахме да загубим! Трябва да сме по-смели

„Със сигурност един двубой, в който не заслужвахме да загубим. Имахме немалко на брой, в които трябваше да отбележим и немалко на брой ситуации, в които можем да нанесем удар, но не го направихме, а това не е ок“, заяви старши треньорът на ЦСКА 1948 след поражението от Ботев Пловдив в Бистрица.

И стигаме до ситуацията при гола, когато топката е в наше притежание. За мен лично имаше фаул при гола, но има хора, които го преценяват. Ботев не ни създаде достатъчно положения, за да кажем, че сме били тотално надиграни. Те показаха по-гоlяма ефективност от нас“, заяви треньорът на ЦСКА 1948.

profittips-the best football tips

„Винаги си говоря с футболистите. Иска ми се да са по-смели и да имат повече самочувствие  и увереност в последната третина пред вратата на съперника. Там трябва да се поема отговорност и да нанесе удар. Централният нападател излиза фронтално срещу вратата и вместо да стреля, той подава на фланга. Много говорим в това отношение. Трябва да преборим психологическата бариера, за да сме по-ефективни“, каза още той.

„Бях критичен след мача със Септември заради поведението на отбора, след като поведохме с 1:0. Към поведение на отбора сега не мога да имам критика или претенции, всички се стараха. Иска ми се да сме по-смели и не е страшно да поемаме отговорност, особено в моменти, когато си под натиск и под напрежение“, допълни Валентин Илиев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker