Първа лигаФутболЦСКА-София

Любопитна новина от „Тича“: Фенове на Черно море присвоиха пиротехниката на Сектор Г

ЦСКА получи изключително сериозна подкрепа при гостуването си на Черно море в събота. Около 2500 червени фенове препълниха сектора за гости и се разпростряха почти до центъра на терена в отсрещната на телевизионната трибуна на „Тича“.

Според хора от постоянното присъствие на домакинствата на моряците това е най-многобройната гостуваща агитка, посещавала стадиона. „Армейците“ проведоха мощно шествие по улиците на морската ни столица преди мача.

profittips-the best football tips

Феновете на ЦСКА не направиха традиционното си за подобни гостувания пирошоу, а причината е изключително любопитна. Оказа се, че пиротехниката на „червените“ е била отмъкната от привърженици на Черно море, пише вестник „Тема спорт“ в днешния си брой.

Те са забелязали, че в часовете преди мача трима души прескачат клетката на „Тича“, определена за гостуващата агиткa. Малко след това варненци отишли на мястото и намерили два чувала с фойерверки и факли, подготвени от столичани за предстоящия двубой.

В крайна сметка цялото „пиро“ на „червените“ се озова и беше използвано за факлеада в сектора със запалянковци на Черно море.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker