Футбол

Мартин Петров призна мисли ли да се връща в родния футбол

Мартин Петров, който наскоро бе свързван с пост в ЦСКА, и Димитър Пенев бяха специални гости на празничното събитие по повод 100-годишнината на петодивизионния Спартак Койнаре. „Койнаре е родният град на майка ми, тук съм прекарал голяма част от детството.

Даже съм играл за юношите на Койнаре, скришом съм идвал с колелото. Настръхвам, като ви говоря, израснал съм тук, беше незабравимо детство. Базата е в суперсъстояние за отбор, който се състезава в долните нива на окръжните групи.

profittips-the best football tips

За БФС няма да коментирам. Казах го, и Стилиян го каза. За мен българският футбол засега е черта. За такива мероприятия и събития като това в Койнаре давам сърцето и душата си. Но за по-горните нива на българския футбол засега Мартин Петров се е отдалечил.

В момента съм със семейството си, онзи ден имах мач с ветераните на Атлетико Maдрид. Така че си живея живота. Това е“, каза бившият национал пред „Sportal.bg“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker