Първа лигаФутбол

Ключов футболист се контузи в Черно море, пропусна мача с ЦСКА, ще отсъства и срещу Славия

Защитникът на Черно море Влатко Дробаров отпадна от сметките на Илиан Илиев буквално минути преди началото на мача с ЦСКА. Северномакедонецът получи контузия и се наложи да бъде заменен в титулярния състав.

Даниел Димов беше върнат и в средата на терена се появи лятното попълнение Ренан Ареяш. По последни информации от „Тича“ Дробаров няма да бъде на разположение и за предстоящото гостуване на Славия в петък от 20:00 часа.

profittips-the best football tips

„Беше голяма битка, много тичахме и се борихме и цялото тяло ме боли. И двата отбора се раздадоха, търсеха победата и имаха положения. ЦСКА е добър отбор и с новия треньор са в подем, но ние успяхме да им се противопоставим и щом нашите фенове са доволни от играта ни, значи сме се справили“, заяви в часовете след двубоя капитанът на варненци Даниел Димов.

„Неприятно е за Влатко, че получи тази контузия по време на загрявката. Той е ключов футболист за нашия отбор, но Ренан се включи по много добър начин“, добави вратарят Пламен Илиев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker