Първа лигаФутбол

Ботев се подсилва за дербито срещу Левски

Ботев Пловдив може да получи подсилване за предстоящото в събота от 20:00 часа домакинство на Левски. „Канарчетата“ правят всичко възможно да уредят с права халфа Едгар Пилоян и има индикации, че това може да се случи до края на работната седмица.

Дефанзивният полузащитник е младежки национал на Армения и се присъедини към жълто-черните през юли от елитния местен отбор Ван, за който през изминалия сезон взима участие в 25 мача. Неговите документи обаче се забавиха сериозно и това му пречи да дебютира за тима на Душан Керкез в официален двубой.

profittips-the best football tips

В кapиepaтa си 20-годишният арменец е преминал и през Краснодар. Пилоян има срещи за всички юношески формации на Армения, а през лятото на 2023 дебютира за селекцията до 21 години и до момента има 9 двубоя за нея.

Ако не бъде уреден за Левски, халфът със сигурност ще дебютира след паузата за националните отбори, когато Ботев посреща Славия, на 19 октомври, събота, от 18:45 часа.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker