Локомотив (София)Първа лигаТОПФутбол

Антон Велков: Искам класирането да го харесват привържениците, не искам никакво време

Антон Велков е новият старши треньор на Локомотив София. Той бе представен днес в „Надежда“, заедно с новия директор на ДЮЩ – Ратко Достанич.

„За завръщането – три е добра цифра. Първият път станах треньор на Локомотив, беше защото исках да съм в професията. Вторият път беше, защото исках да има отбор. Беше началото на това, което е днес. Сега е защото искам да помогна и смятам, че отборът има по-голям потенциал“, започна Велков

„Не мога да ги разделя. Винаги съм гледал да бъда във футбола. Трябва да кажа, че през тези години е имало предложения, които съм отказвал. Този път така подходиха така към мен, че нямаше как да не бъда сериозен около предложението. Отговорността си е отговорност”, каза новият наставник на столичните „железничари“.

profittips-the best football tips

“В най-кратксрочен трябва да акцентираме върху това, още в следващия мач да има реакция от футболистите. Не може постоянно да бъдат сменяни треньори. Ще трябва да се акцентира върху това. Не смея много дългосрочно да планувам”, сподели той.

“Трябва да поздравим г-н Достанич, че се е заел с тази тежка задача. Тази школа е родила едни от най-големите таланти в България, но ми се искаше да има промяна. Аз мисля, че първо съм по-спокоен, много дълго време не съм събирал негативни неща. Когато става въпрос за футбол, ставам друг човек. Много разчитам на това, че не съм обременен. Не искам никакво време. Смятам още от днес да разкрия изискванията. Надявам се да имам успех”, каза Велков.

“За сега остава абсолютно същият екип. С тези хора съм работил и то не ден и два. За момента това е съставът. Бих желал да влезе още един човек. Това е абсолютно достатъчно в момента. Може би трябва да се фокусираме повече върху отбора. Няма да има резки движения“, сподели той.

„Има и други достойни хора, локомотивци, които могат да са тук. Вие ги знаете. Стилът – нека да започнем от това да бъдем по-сигурни. В момента всяко едно рязко движение няма да е оправдано. Искам класирането да го харесват привърженците“, коментира Антон Велков.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker