Извън БългарияФутболЦСКА-София

Асприля взе нещата в свои ръце

34-годишният Данило Асприля явно не смята да остави нещата на случайността. Както вече знаете, той е една от опциите за ЦСКА и има желание да премине при „армейците“.

Пречка пред трансфера му е факта, че тимът на Бейтар, където той се състезава в момента, иска да го продаде, но от „Армията“ не възнамеряват да платят исканите за него пари. Единственият начин той да акостира в „Борисовата градина“, е като свободен агент.

profittips-the best football tips

Силното желание на Асприля да се присъедини към гранда го накара да вземе мерки по въпроса. Част от тях включват оказване на натиск върху ръководството на клуба с помощта на социалните мрежи. Там в прав текст той написа „С всеки ден желанието ми да си тръгна оттук става по-голямо“.

Предстои да видим как ще реагира клубното ръководство на Бейтар и докъде е готов да стигне Асприля в желанието си да получи свобода.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker