Извън БългарияФутбол

Скандал с италиански арбитър – заплашил футболист по време на мач

В България сме свикнали със скандалите около съдийството и арбитрите. Но понякога чуждестранен арбитър става повод за сериозни брожения, показвайки, че никой не е съвършен.

Най-новият пример за това даде Фабио Мареска. Италианският рефер беше изваден от съдийската бригада за играещият се в момента двубой между ПСВ Айндховен и Спортинг Лисабон /домакините водят с 1:0 към момента на писането на статията/.

profittips-the best football tips

Причината е от нефутболен характер. По време на двубой между Кувейт и Ал Араби от кувейтското първенство арбитърът, ойто е ръководел въпросната среща, е заплашил играч със смърт.

По този начин Мареска, първоначално обявен за четвърти съдия на сблъсъка между ПСВ и Спортинг, бе заменен от сънародника си Даниеле Довери. УЕФА тепърва ще реши какво очаква италианеца в бъдеще.

Снимка: SempreInter.com

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker