ФутболЦСКА-София

Юга още лекува контузия, Де Нойер се готви индивидуално

Опорният халф на ЦСКА Амос Юга все още лекува контузия и това е причината да не играе за дублиращия отбор на „армейците“, който се състезава във Втора лига. Както е известно, през лятото клубът удари на камък в опита си да разтрогне с 31- годишния полузащитник и го прати в тима на Владимир Манчев.

Той обаче получи контузия с националния отбор на ЦАР и от няколко седмици не тренира, като дори пътува до Франция за специални процедури. Договорът му е до лятото на 2026 година.

profittips-the best football tips

Това прави и раздялата с него много трудна. Въпреки това през зимата „армейците“ ще направят нов опит да разтрогнат договора му.

Друг от ненужните – Емануел Шакич, пък върви по стъпките на Лазар Туфегджич. Припомняме, че сърбинът през целия минал сезон тренираше с първия отбор, но не попадаше в групата за мачовете, преди през лятто да подпише с Чукарички.

Сега ситуацията с австриеца е същата. Брадли де Нойер е в София, но се готви индивидуално и не ходи на базата в Панчарево.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker