Първа лигаТОПЦСКА-София

ЦСКА с победа в последната си проверка

Отборът на ЦСКА победи с 2:1 Тирол в последната си приятелска среща от лятната подготовка в Австрия. Първата опасност пред вратата на австрийците дойде в 3-ата минута, след изпълнен ъглов удар от „червените“, Майкъл Естрада се извиси във въздуха, но изстрелът му с глава прелетя над напречната греда на противника.

Няколко минути след това Кареасо пресира успешно, отне топката и стреля в близкия ъгъл, като не остави никакви шансовете на вратаря на Тирол и вкара за 1:0.

В 14-а минута Тирол имаше възможност да изравни, но Димитър Евтимов на два пъти блесна с чудеснa реакция. Секунди по-късно капитанът на австрийците опита удар от дистанция, но не бе точен.

profittips-the best football tips

В 18-а минута Тирол отново разби защитата на ЦСКА, като отново стражът на „червените“ успя да впечатли със спасяване.

Равенството дойде в 27-ата минута, след като Прелец получи в наказателното поле и успя по чудесен начин да овладее топката, а след това с левия крак да я насочи точно в ъгъла, като не остави шансове на Димитър Евтимов.

В началото на второто полувреме дебют направи Браян Кордоба, който замени Махмутович. На игралното поле се появиха още няколко футболисти – Бусато, Бучков, Шопов и Папазов.

В 55-ата минута сериозен пропуск направи Караесо след като не успя да уцели топката, след пас на Марк-Емилио Папазов, който се беше преминал през защитата на противника.

Само няколко минути по-късно гредата и Бусато спасиха „червените“, вратарят чукна леко топката след шут от 7-8 метра, но това бе достатъчно тя да не влезе в мрежата му и се отби в дясната греда. В 69-ата минута Бусато отново трябваше да спаси „армейците“ от гол.

В последната минута „червените“ направиха чудесна атаката, при която Илиян Антонов и Павел Жабов си взаимодействаха по страхотен начин, а последния завърши и донесе победата с 2:1 на ЦСКА.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker