ФутболЦСКА-София

Любопитен посетител на Панчарево изгледа тренировката на ЦСКА

Легендарният Димитър Пенев изгледа вчера част от тренировката на представителния отбор на ЦСКА. „Стратега“ се появи на клубната база в Панчарево и видя на живо двустранната игра, която организира наставникът на тима Александър Томаш.

Както е известно, Треньор номер едно на България за миналия век е един от хората с най-голяма заслуга настоящите наставници на армейците – Александър Томаш, Тодор Кючуков и Константин Мирчев, да направят кариера с червената фланелка. Именно Пенев бе специалистът, който прати Томаш на позицията ляв бек, тъй като в юношеските си години великотърновецът се подвизаваше като централен защитник.

profittips-the best football tips

Всички футболисти на ЦСКА се включиха активно във вчерашното занимание, което е част от подготовкaтa за съботното домакинство на Септември от 11-ия кръг. Треньорският екип на 31-кратните шампиони отново заложи на интензивни физически натоварвания, на упражнения за комбинативност и бързина на реакцията.

Най-интересното от двубоя ЦСКА – Септември ще можете да проследите в събота от 17:30 часа на TribunaSofia.bg!

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker