Първа лигаФутболЦСКА-София

Прекрасна новина за Александър Томаш

Футболистите на ЦСКА са повишили физическите си показатели с близо 30 процента след пристигането на Александър Томаш и екипа му начело на тима. Още в първите дни след назначението си специалистът е поискал подробно изследване.

То бе извършено от представители на компанията „Барин България“, с която Томаш работи във всички отбори, които води. Оказало се, че под ръководството на Томислав Стипич играчите на „армейците“ са били с доста слаби физически показатели.

profittips-the best football tips

Това се отразяваше и в резултатите по време на официалните мачове. Томаш и екипът му веднага промениха начина на работа и тренировъчния процес, като организираха и едноседмичен подготвителен лагер в Банско.

Вчера специалисти от „Барин“ също бяха на клубната база в Панчарево и направиха нови измервания, които показаха далеч по-оптимистични резултaти.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker