ВолейболЛевски (София)

Левски се точи за два трофея

Волеболният Левски се надява на две титли – една при мъжете и една при жените. Това стана ясно от думите на президента на волейболния Левски Владо Николов.

„Имам честта да представя Супероктомври за нашия клуб. Нарекохме месеца тaкa, защото започваме сезона с участие за Суперкупата, ще имаме две супердербита с ЦСКА, жен ският отбор ще има суперсреща с шампиона Марица, както и първи мач от европейските турнири“, заяви Николов.

profittips-the best football tips

Доста по-скромни в заявките си бяха от ЦСКА. „Целите пред ЦСКА са ясни, независимо с какво финансиране и в какъв етап от историята на клуба сме феновете очакват победи, ние като щаб и състезателите се стремим да ги постигнем“, бяха думите на наставника на мъжкия тим Александър Попов. Мисията пред женския отбор на „червените“ пък е минимум нов финал в първенствотo.

Стартът на сезона във волейбола е с турнира за Суперкупата идния уикенд като полуфиналите са градски сблъсъци: Левски – ЦСКА и Нефтохимик 2010 Дея спорт.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker