Левски (София)Първа лигаФутбол

Фенове на Левски изкупуват билетите на сектор за Ботев

Очаквано Левски ще се радва на мощна подкрепа на Колежа за дербито с Ботев Пловдив, което е в събота от 20,00 часа. „Сините“ фенове разграбиха пуснатите в предварителна продажба 1800 билета за мача, които бяха предоставени от домакините и се продаваха в магазина на Левски на „Герена“.

„Сините“ фенове започнаха да купуват и от билетите, които са предвидени за феновете на Ботев Пловдив. Става дума за пропуски в Сектор С (трибуна Изток), блок 22 на Колежа. Въпросната трибуна е прилепена до сектора, в който ще бъде разположена агитката на Левски. Бърза проверка показа, че около 100 билета от тази трибуна вече са изкупени, а всички те са именно в зоната, която е най-близо до „сините“ фенове.

profittips-the best football tips

Няма закупен нито един друг талон във въпросната трибуна. Феновете на Левски дори обсъдиха стратегията си във форума на официалната страница на клуба във Фейсбук. Съветите са привържениците, които купуват билети за въпросния блок 22 в Сектор С, да не влизат на стадиона с видими артикули на Левски, защото иначе могат да не ги допуснат до трибуната.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker