Първа лигаЦСКА-София

Мениджърът на Никола Илиев изненадан от спекулациите

Агентът на Никола Илиев – Калоян Иванов, че от ЦСКА все още не са говорили за евентуален трансфер на играча, сподели пред „Мач Телеграф“. През последната седмица усилено се говори, че ЦСКА искат да вземат футболиста на Интер под наем.

„Наясно съм, че слуховете свързват Никола Илиев с ЦСКА. Истината обаче е, че от „Армията“ въобще не са ме търсили по темата. Може евентуално да са говорили директно с Интер, все пак живеем в свободен свят, но това не е предпоставка за успешни преговори“, каза Калоян Иванов.

profittips-the best football tips

„С Никола дори не сме обсъждали негов трансфер под наем в ЦСКА. Само отстрани следим спекулациите по темата и се чудим, откъде се взима информация за тях“, завърши агентът на Никола Илиев.
Никола Илиев записа 33 мача за примаверата на Интер, където реализира 11 гола и 12 асистенции, наскоро младия футболист навърши 19 години. Юношата на Ботев Пловдив е с договор до 2025 година в Интер.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker