Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Станислав Генчев: Аз убедих Ивелин Попов да подпише с Ботев, без него са спечелили само една точка

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев сподели очакванията си за дербито в следващия кръг срещу Ботев Пловдив в предаването „Гласът на Левски“. Той сподели, че има заслуга за неговия трансфер от стадион „Георги Аспарухов“ към „Христо Ботев“, когато бе треньор на „жълто-черните“.

„Не мога да кажа, че мачът срещу Ботев ще е по-специален. Плюс е, че знам как играят футболистите. Познавам добре силните и слабите им страни, но не мога да кажа, че мачът е специален.

Мисля, че ще се срещнат два от най-добрите отбори в България в момента. Стадионът ще е пълен“, коментира предводителят на „сините“.

profittips-the best football tips

„Ивелин Попов е пример как един футболист, който обича играта и се раздава, въпреки на преклонната си възраст, може да бъде един от най-добрите футболисти в българското първенство. Аз го убедих да дойде в Ботев Пловдив и това се превърна в един от най-силните им трансфери в последните години“, заяви Генчев, като допълни, че двамата са приятели и се чуват по телефона.

„Без него Ботев Пловдив е спечелил само една точка. Без него не могат да преодолеят нито един съперник. И в последния мач се видя, че с едно докосване може да реши мача.“

„Ако изолираме неговите силни страни, не смятам, че останалите футболисти на Ботев Пловдив могат да ни направят някакъв проблем. Но човек никога не знае какво може да се случи“, каза още Станислав Генчев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker