ФутболЦСКА-София

ЦСКА с големи планове за следващите две седмици

ЦСКА подготвя две големи събития. Те трябва да се състоят по време на паузата от официални мачове през следващите две седмици.

Става въпрос за медиен ден на стадион „Българска армия“, където вече тече вторият eтaп oт проекта за реконструкция на съоръжението, както и за пресконференцията на новия изпълнителен директор на клуба Радослав Златков. На „Армията“ усилено тече изкопна дейност и подготовка за монтаж на стоманобетонните конструкции.

profittips-the best football tips

Те вече се изработват извън зоната на Борисовата градина в завод на изпълнителя „Главболгарстрой“, за да могат да бъдат монтирани, без да създават неудобство на столичани. Изкопните работи на „Армията“ трябва да продължат около месец.

В най-скоро време от ЦСКА ще обявят дата за осъществяването на символична „първа копка“ на стадиона. В дните около нея пък Радослав Златков за първи път ще застане пред медиите и ще представи визията си за управлението на клуба.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker