Първа лигаФутболЦСКА 1948

Вальо Илиев: Когато не вкарваме такива положения, трудно ще спечелим

Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев сподели мнението си след 1:1 с Крумовград, Той заяви, че не е доволен от изпуснатите чисти положения, но отчете, че футболистите не са навели глави.

„Със сигурност първите 10 минути не започнахме концентрирано, след това взехме тотален контрол. Имахме немалко чисти ситуации. Като не вкарваме такива ситуации трудно ще се поздравяваме с успех. Мисля, че днес това беше ключовото. Единствено не ни достигаше да отбележим поне едно от няколкото чисти положения, които създадохме“, каза Илиев.

profittips-the best football tips

„Всяка една ситуация е ключова. Хубавото е, че не наведохме глави, а реагирахме адекватно – създадохме немалко положения. Удари от наказателното, сам срещу вратаря – такива положения трябва да вкарваме. Ако изпуснеш едно положение – случва се на всеки, но когато са две, три… трудно се побеждава“, анализира той.

„До този момент не е имало никакво напрежение. Има си хора, които трябва да преценят тези неща. Ако мислят, че не съм аз човекът, няма никакъв проблем“, заяви Валентин Илиев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker