Левски (София)Първа лигаФутболЦСКА-София

Шефът на Септември: До година-две ЦСКА ще е на нивото на Лудогорец, Левски не оцени Асен

Собственикът на Септември Румен Чандъров изрази сериозен оптимизъм за процесите в ЦСКА часове преди гостуването на неговия тим на „армейците“ в събота от 17:30 часа. „

Александър Томаш е много добър треньор, ще му е нужно търпение. Доказал е, че има отлични качества. Разбира се, знаем, че в ЦСКА и Левски винаги ситуацията е различна. За собственика дори не е нужно да казвам нещо може би най-богатият българин.

profittips-the best football tips

И има сърце да дава. Мисля, че до една-две години те ще са
най-малко на нивото на Разград. Вече наистина ще има сблъсък. Бъдещето им е добро. Даже много добро. Но винаги е нужно време“, заяви Чандъров в интервю за „Тема Спорт“.

„Асен внася спокойствие в съблекалнята. В Левски не му дадоха шанса, който получи ха безброй много чужденци. Той предпочете да играе, отколкото да стои резерва на някого, от когото не е по-слаб“, каза босът на Септември относно сина си Асен Чандъров.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker