Левски (София)Първа лига

Николай Костов: Доволен съм и мога да похваля футболистите

Наставникът на „сините“ Николай Костов бе доволен от показаното от своя тим в контролата срещу Апоел. Той похвали възпитаниците си и сподели, че трябва да играят умно.

„Отборът игра добре, бяхме организирани. Ще търсим баланс във всяка една среща. Играчите започнаха да се сработват в различните линии. Имаше добри взаимодействия. Доволен съм и мога да похваля футболистите“, каза Николай Костов.

profittips-the best football tips

„Достатъчно добре работихме. Натрупа се и малко умора – и физическа, и психическа. Времето е еднакво за всички. Работата на треньорите започва и никога не свършва. Винаги трябва да държим добро ниво и да добавяме елементи към играта, за да стават все по-уверени и все по-добри“, каза още той.

„Трябва да играем умно. В друга реалност сме малко и изоставаме в някои компоненти от играта. Имаме някои леки травми и решихме да не рискуваме. Предстои не тежък първи мач“, завърши Николай Костов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker