Първа лигаФутболЦСКА-София

ЦСКА направи инспекция на новото тревно покритие на стадион „Васил Левски“

Треньорът на ЦСКА Александър Томаш инспектира чисто новия терен на националния стадион, поставен след концертите на Ед Шийрън и Андреа Бочели. Специалистът се запозна със състоянието на тревната настилка преди вчерашната си пресконференция в зала „Родина“ на „Васил Левски“

Брифингът се проведе в навечерието на съботния двубой със Септември, който ще се изиграе на съоръжението. ЦСКА за първи път ще играе при отлични условия за футбол под ръководството на Томаш.

profittips-the best football tips

Не такава беше ситуацията в първите четири двубоя на 46-годишния наставник. Припомняме, че първите два от тях се проведоха на стадион „Локомотив“ в „Надежда“, където „червените“ посрещнаха там Ботев Пловдив, а след това гостуваха на столичните „железничари“.

И в двата мача игрището беше доста лошо и създаваше трудности на футболистите. След това „армейците“ имаха ново символично домакинство, този път на Берое в Благоевград. От щаба на ЦСКА бяха инструктирали тревата да се остави висока, за да не влияят толкова дупките по терена, което също не е оптимално за стила, който изповядва Томаш.

На „Тича“ пък по традиция условията предразполагат за здрава битка, а не за красив и комбинативен футбол.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker