Първа лигаФутболЦСКА-София

ЦСКА се похвали с нова техника

ЦСКА е първият футболен клуб в България, който вече притежава собствена свръхмодерна LED-система, похвалиха се от Борисовата градина. Това е моделът UsportX10 на световния лидер в производството на LED продукти за осветление Unilumin.

Тя ще бъде представена по време на мача със Септември на националния стадион „Васил Левски“. Към момента системата е най-съвременната в света и след завършването на реконструкцията на „Българска армия“ ще стане част от новото оборудване на стадиона.

profittips-the best football tips

Засега феновете ще могат да я наблюдават по време на домакинските мачове на ЦСКА на националния стадион. Системата покрива всички изисквания на УЕФА – водоустойчивост, вятъроустойчивост и висока яркост, за да е отлично видима и на дневна светлина.

Моделът UsportX10, който ЦСКА използва, е снабден с леко силиконово покритие, за да предпази играчите от нараняване при сблъсък и да забави отскока на тoпкaтa. В случай на нужда от евакуация системата бързо и безопасно може да бъде разтворена с цел изтегляне от терена на играчи и треньори.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker