Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА ще преследва задължителни три точки срещу Септември при първото си домакинство с фенове в София

ЦСКА е домакин на Септвмври в мач от единадесетия кръг на Първа Лига. Мачът ще се изиграе на Националния стадион „Васил Левски“, започва в 17:30 часа и имате възможност да го проследите заедно с TribunaSofia.bg.

За първи път ЦСКА ще изиграе домакински двубой в София пред своята публика от началото на кампанията. Мачът е последният, в който Сектор Г ще остане затворен заради наказанието, наложено в края на миналия сезон.

От групата на Александър Томаш със сигурност ще липсва Улаус Скаршем, който има лек здравословен проблем. Браян Кордоба вече тренира наравно със своите съотборници и попада в групата. Едно от новите попълнения Зюмюр Бютучи остава извън нея.

profittips-the best football tips

„Ние уважаваме всеки съперник и ще подходим с нужното уважение към Септември. Наблюдавали сме противника, имат силни и слаби страни. Най-важното е ние да преборим себе си.

Радостното е, че ще домакинстваме в София и на „Васил Левски“. Надявам се да дойдат повече фенове. Чисто психологически е добре да има повече публика.“, заяви Александър Томаш на пресконференцията преди днешния мач.

Септември прекъсна успешна серия от три мача без загуба с домакинско поражение от Спартак Варна. Треньорът на „виненочервените“ Николай Митов отчете, че отборът му все още допуска детински грешки, но със сигурност се бори за всяка точка, тъй като се намира на незавидното 15-то място във временното класиране. С всеки мач след завръщането на Асен Чандъров и другият преотстъпен от Левски Борислав Рупанов, новакът в Първа Лига показва по-добро лице, а Митов е уверен, че ще успее да доизгради боеспособен отбор.

Днес „червените“ и Томаш преследват задължителни три точки, но срещу тях се изправя един млад отбор, който може да разочарова съперник, който го подцени. Каква ще е развръзката на днешния сблъсък в столицата и с какво настроение двата отбора ще влязат в паузата за национални отбори – предстои да разберем в събота вечер на стадион „Васил Левски“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker