Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Александър Томаш: Върнахме се в първи клас! Всеки един трябва да осъзнае къде се намира

Старши треньорът на ЦСКА – Александър Томаш логично бе много разочарован и критичен след загубата от Септември с 0:1.

„Проблемът беше на терена. Всички го видяха. Проблемът си е в нас, няма какво да се оправдаваме. Всеки един трябва да осъзнае къде се намира. Аз хубаво говоря, но явно не осъзнаваме някои неща. Това ще си остане в съблекалнята. Много неприятна загуба, не съм доволен въобще“, започна Томаш.

profittips-the best football tips

„В предни позиции не се показахме. Създадохме ситуации в началото, започнахме както трябва, но ни отбелязаха ни гол и всичко приключи.

„Нашата работа като треньори е това. Трябва да успяваме във всяка ситуация. Не съм доволен и от титулярите, и от резервите. Достатъчно хора имаме, които трябва да правят разлика“, продължи Томаш.

„Ако има умни хора в съблекалнята, ще разберат защо правя смени на почивката. Не коментираме фактори, независещи от нас. Публиката ни не заслужава такава продукция“.

„Нищо не сме върнали (б.р. – попитан за ентусиазма сред феновете), просто се върнахме в първи клас. Има време за мача с Левски“, завърши Томаш.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker