Левски (София)Първа лигаФутбол

Левски захапа Ивелин Попов след загубата от Ботев Пловдив

Хората, отговарящи за социалните мрежи на Левски, опитаха да провокират юношата на клуба и настоящ капитан на Ботев Пловдив – Ивелин Попов.

Часове след „синьото“ поражение при гостуването на „Колежа“ от Левски може би опитаха да направят маркетингов трик, с който евентуално да призоват своите фенове да продължат със закупуването на титулярната фланелка на отбора за сезон 2024/2025.

profittips-the best football tips

В средата на второто полувреме Ивелин Попов извърши задължителен тактически фал срещу Джавад Ел Джемили в средата на терена, заради което опитният футболист получи логичен жълт картон от рефера Никола Попов.

От Левски посъветваха Попето, че фланелките на отбора са в продажба с хиперлинк (бел.ред – Продават се, Попе), а също така добавиха и таговете на профилите на двамата футболисти в Инстаграм.

От клуба публикуваха и други снимки с единоборства между футболисти на Левски и Ботев Пловдив, като написаха „Всеки иска фланелка на Левски“ и „Не късай, купи си“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker