Извън БългарияФутболЦСКА-София

Асприля в ЦСКА? Въпрос за 75 хиляди евро!

Данило Асприля може да се присъедини към „червените“ срещу скромната сума от 75 000 евро, информира ни „Топспорт“. Според тях това е максимумът, който ЦСКА би дал за крилото.

Асприля многократно показа намерението си да напусне Бейтар. Той даде интервю, в което говори за това, публикува постинги в социалните мрежи и дори беше уловен да казва на фенове, че ще се присъедини към ЦСКА.

profittips-the best football tips

Шефовете на Бейтар първоначално бяха готови да го пуснат без пари, но научавайки за интереса на ЦСКА решиха, че искат пари. Първоначално ставаше дума за 200 000 евро, но в момента израелците са склонни и на 150 000.

От началото на този трансферен прозорец ЦСКА вече даде 100 000 евро за доста по-младия Сейни Санянг и не е съгласен да даде 150 000 за далеч по-възрастния от него флангови играч. В краен случай може да се стигне до договорка, позволяваща плащането на тази сума, но за сметка на намаляване на финансовите условия на Асприля с между 15 и 20%.

Израелското издание ynet.com.il пък уверява, че колубмиецът няма никакви съмнения къде ще се състезава през следващия сезон. Сайтът твърди, че той вече се е сбогувал със съотборниците си, заявявайки, че няма да се върне в Израел и ще остане в София, където тимът му е на лагер в момента.

profittips-the best football tips

До края на седмицата се очакват новини около бъдещето на 34-годишният футболист.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker