Левски (София)НационалиПърва лигаФутболЦСКА-София

Кокала: Как можеш да викнеш четири резерви от изпадащ отбор в националния?

Емил Велев – Кокала говори пред „Тема Спорт“ по някои злободневни теми в родния футбол. Част от тях включваха повиканите българи от ЦСКА в националния отбор, закачката на Левски и Ивелин Попов, „Вечното дерби“, както и представянето на Станислав Генчев в последно време.

„Видях, че са викнати четрима футболисти от ЦСКА. Как можеш да вземеш такава бройка от изпадащ отбор, при това резерви? От десет мача имат шест загуби, един равен и три победи. В каква форма смята Илиан Илиев, че са тези играчи? Все пак очаквам победи в предстоящите мачове. Ако България не стане първа в тази група, ще е трагедия.

profittips-the best football tips

Не отива на клуб като Левски да излиза с такива неща, особено във Фейсбук. Кой го е позволил това нещо? Не е хубаво, защото Попов е юноша на сините, ако някой не знае. Левскар, който не по собствено желание напусна клуба, а беше помолен да си тръгне и премина в Ботев Пловдив. Не знам защо е това отношение към него, а не трябва да е такова. Прав бе и треньорът на жълто-черните Керкез, че Генчев също е необходимо да проявява по-голям респект към противниците си.

Виждаме и какво става с ЦСКА с другия неопитен треньор. Чак нямало къде да се подстригва в София. Ники Митов хубаво го подстрига. Мисля, че като дерби ще е много оспорван мач. Нищо, че ЦСКА в момента са не трагедия, а трагикомедия. Левият им бек /бел. ред. Mика Пинто/ кой го е селектирал? Има 68 метра пробягани на мач. Не искам да им правя разбор, но такива двубои се играят доста трудно. Винаги си има една психоза около тези дербита.

Да, Генчев ги беше отписал за титлата, а не си гледа отбора! Това вече опира до неопитност и поради тази причина може би ги говори тези неща. Трябва да се стяга, защото винаги е хубаво да победиш ЦСКА. Необходимо е това да е мотото за предстоящото дерби. Не стане ли това, вече може да говорим за абдикиране от целта спечелване на титлата.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker