ФутболЦСКА-София

Контузен в ЦСКА се прибра при жена си

Едно от летните попълнения на ЦСКА – Зюмюр Бютучи, който пропусна последния двубой на тима срещу Септември заради контузия, използва двата почивни дни, получени от треньора Александър Томаш, за да се прибере до Норвегия, съобщава „Тема Спорт“.

Както е известно, макар че защитава цветовете на Косово, фланговият играч е израснал в скандинавската страна, където живее и семейството му, включително съпругата му и малката им дъщеря. От ЦСКА не изнесоха официална информация за травмата на 28-годишния бивш футболист на Залцбург и Олимпиакос, но според запознати тя не е тежка и няма да му попречи да играе срещу Левски.

profittips-the best football tips

В момента цели четирима от летните попълнения на ЦСКА са с контузии. След мача със Септември към Бютучи се присъединиха още Купър, Делова и Ето’о. С травма е и норвежецът Олаус Скаршем, който също не бе на разположение на Александър Томаш при загубата в събота.

Той обаче също е очакван да тренира на пълни обороти при подготовката за дербито с Левски.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker