Левски (София)Първа лигаФутбол

Генчев ще даде шанс на футболисти без много минути

Футболистите на Левски ще подновят днес тренировки след поражението с 0:1 от Ботев Пловдив. Играчите получиха два дни почивка от треньора Станислав Генчев и паузата за националните отбори ще стартира с двуразови занимания.

Първото за вторник ще започне в 10:30 часа, а второто за деня е от 17:30. В сряда и четвъртък „сините“ ще имат по една тренировка, която ще бъде от 16:00. Всички занимания ще бъдaт oткpити за фенове и медии.

profittips-the best football tips

В петък Левски ще премери сили с Хебър в контрола. Проверката ще се проведе на стадион „Георги Аспарухов“ от 15:45 часа. Входът за феновете ще бъде безплатен, като спарингът ще бъде предаван и по Левски ТВ.

Станислав Генчев няма да може да разчита на седем футболисти, които бяха повикани в различните национални гарнитури. В спаринга треньорът ще даде нов шанс да се докажат на играчи като Клеман Икенна и Патрик Мислович, както и на възстановения от контузия Асен Митков да натрупа игрови минути.

Възможно е шанс да получи и Илиян Стефанов, който вече тренира интензивно и наравно с останалите.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker