Първа лигаФутболЦСКА-София

Участието на Купър в Левски – ЦСКА остава под въпрос

Шотландският защитник на ЦСКА Лиъм Купър е с контузия на косия коремен мускул, обявиха вчера официално от клуба. В следващите дни той ще премине допълнителни медицински изследвания, които ще установят степента на увреждането и периода на възстановяване.

Бранителят получи травмата по време на последния шампионатен двубой на „червените“ срещу Септември и бе заменен принудително още през първото полувреме. Шотландецът е в клиниката на доскорошния си клуб Лийдс, като първоначалният план беше да се прибере в България днес.

profittips-the best football tips

Все още обаче не е ясно дали това ще се случи. Той е под сериозна въпросителна за предстоящото следващата събота, 19 октомври, дерби с Левски и към момента изглежда по-вероятно да не вземе участие в него.

Друг от футболистите на „армейците“, за когото имаше съмнения за контузия – Лумбард Делова, няма сериозни последствия след удара, който получи в областта на коляното също срещу Септември.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker