Баскетбол

Тити Папазов: Родният баскетбол е трагичен, отиваме все по-надолу

Тити Папазов коментира пред медиите случващото се в родния баскетбол. Той беше изключително песимистично настроен за бъдещето на спорта у нас.

„До 22 август не се знаеше дали изобщо ще стартираме шампионата. Част от играчите единствено упражняваха с нас, само че си откриха тимове в чужбина и отпътуваха. Няма по какъв начин да ги задържим, тъй като не можем да им предложим изискванията в чужбина.

profittips-the best football tips

Истинско благосъстояние е, че Станимир Маринов е при нас. Имаме положителни български играчи, само че несъмнено изоставаме по отношение на останалите сформира. Трагично е ситуацията с българския баскетбол и не е обикновено толкоз тимове да отпадат „, съобщи Папазов за обстановката в Левски.

„Държавата има надалеч по-значими проблеми. Факт е, че спортът с по-малко може да бъде решен. Защо не се прави, не мога да кажа.

Тази година софийската община направи повече, в сравнение с преди. Всички са завишили отношението си. Трябва обаче да се откри механизъм, при който да има минимални средства. При благосклонност, има по какъв начин да се реши.

profittips-the best football tips

Иначе отиваме надолу и все по-надолу.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker