Първа лигаФутболЦСКА-София

ЦСКА тренира двуразово с група от 15 футболисти, двама се готвят индивидуално

ЦСКА продължава с подготовката си по време на паузата за национални отбори. След нея. на 18 октомври, „червените“ се изправят срещу Левски. Днес, сряда (9 октомври) треньорският щаб на Александър Томаш бе предвидил две тренировки, първата от които бе изцяло открита за медиите.

Общо 15 футболисти се включиха в сутрешното занимание, като само двама от тях бяха на индивидуален режим – Джеймс Ето’о и Улаус Скаршем.

Основната група на „червените“ бе в състав Густаво Бусато, Димитър Евтимов, Браян Кордоба, Тибо Вион, Сейни Санянг, Емануел Шакич, Джонатан Линдест, Петко Панайотов, Илиан Антонов, Джейсън Локило, Тобиас Хайнц, Зюмюр Бютучи и Аарон Исека.

profittips-the best football tips

ЦСКА изпрати общо 12 футболисти от първия и втория си състав в различните национални отбори. С по-сериозна травма е Лиъм Купър, който е с контузия в косия коремен мускул и ще премине допълнителни медицински изследвания, за да се установи степента на проблема му. Лумбард Делова, при когото имаше съмнения за контузия в коляното, няма сериозни последствия след удара, който получи в мача срещу Септември, но косоварският защитник е със своя национален тим.

В заниманието Александър Томаш и щабът му акцентираха предимно върху технически компоненти от играта, като разигравания с по едно докосване в ограничено пространство.

Паралелно със заниманието на ЦСКА, тече и ремонт на терен номер 3 на клубната база на тима в Панчарево. В края на тренировката на базата на „червените“ отново бе забелязан и легендарният Димитър Пенев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker